jueves, 11 de junio de 2015

Pasta Frola or Quince pie recipe

Busy days in my kitchen. Cold and chilly days are here. Soooo inviting to be between pots and pans.
Días ocupados en mi cocina. Los días fríos ya están aquí, invitan a andar entre ollas y sartenes.

Now in my freezer there are two jars of lemon curd. Recipe thanks to Celia.
This lemon curd made in the microwave is fantastic!
Six lemons, gift from a dear friend are now inside these jars.

En mi freezer desde ayer, dos tarros de lemon curd. Gracias a la fantástica receta de Celia para hacerlo en el microondas.
Los seis limones fueron un regalo de una querida amiga.



 A quince jam pie is just out of the oven.
On Saturday there´ll be a family reunion at tea time.... and then...football, the "Copa América".

Una pasta frola recien salida del horno.
El sábado habrá reunión familiar a la hora del te y luego fútbol por TV, la Copa América.

Pasta Frola
Pasta Frola recipe
For the pastry

125 grs butter
1 cup sugar
2 cups flour
1 egg
1 tsp baking power

Mix everything together and knead it until forming a smooth dough.
Put the dough into a pie dish, don´t panic if it breaks just squish it back together again.
Cover the dough with quince jam.
Then to the oven till it´s ready. More or less, 25 minutes, but it depends on your oven. 


Fruit loaf
Bread making is at full speed too.
Haciendo pan a toda máquina también.

As you can see, I´m very busy in a happy, fullfilling way!
Como verán estoy reocupada, pero me encanta!



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